Förbereder middagen innan kvällens spinningpass. Det finns en risk att man är väldigt hungrig när man kommer där i från. Denna paj är oslagbar och har lågt GI. I dag byttes dock räkorna ut mot kräftstjärtar.
Pajdeg:
2 dl sojamjöl
2 msk fiberhusk
½ dl dinkelsikt
100 g smör
1 msk mjöl
Fyllning:
1 kg oskalade räkor
3 ägg
3 dl grädde
salt och peppar
½ dl hackad dill
1 msk riven ost
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda sojamjöl, fiberhusk, dinkelsikt och smör i matberedare.
Ställ i kyl i 30 min. (Behövs ej.)
Tryck ut pajdegen i en pajform och grädda i 10 min i mitten av ugnen.
Skala räkorna och lägg dem i pajskalet.
Rör ihop ägg, grädde, salt och peppar.
Tillsätt dill och riven ost och häll äggsmeten över räkorna.
Grädda i ugnen i ca 25 min.
2 msk fiberhusk
½ dl dinkelsikt
100 g smör
1 msk mjöl
Fyllning:
1 kg oskalade räkor
3 ägg
3 dl grädde
salt och peppar
½ dl hackad dill
1 msk riven ost
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda sojamjöl, fiberhusk, dinkelsikt och smör i matberedare.
Ställ i kyl i 30 min. (Behövs ej.)
Tryck ut pajdegen i en pajform och grädda i 10 min i mitten av ugnen.
Skala räkorna och lägg dem i pajskalet.
Rör ihop ägg, grädde, salt och peppar.
Tillsätt dill och riven ost och häll äggsmeten över räkorna.
Grädda i ugnen i ca 25 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar